Liga 1

Adailton îi avertizează pe "cîini": "Pentru noi nu există altă variantă decît victoria"

Adailton îi promite lui Porumboiu toate cele trei puncte din meciul cu Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2011

Victoriile pe bandă rulantă ale dinamoviştilor din campionat nu-i sperie pe moldovenii lui Viorel Hizo, care au avut un început mai slab din campionat.

Cu 7 puncte strînse după primele 5 etape ale stagiunii, vasluienii spun că nu au decît o singură variantă: victoria. Martins Adailton, vedeta echipei, îi promite lui Porumboiu că echipa sa nu va ieşi de pe teren cu capul plecat.

"S-au mai făcut cîteva transferuri puternice la Vaslui şi sîntem încrezători în ce priveşte viitorul nostru. Nu ne sperie Dinamo chiar dacă a cîştigat toate cele cinci meciuri disputate pin a acum. Ei au ieşit din Europa şi se axează doar pe competiţia internă. Vasluiul este mai valoroasă decît Dinamo şi ne vom concentra total pentru a luă toate punctele puse în joc. Nu există pentru noi altă variantă", a spus Adailton pentru Libertatea.

Brazilianul de 34 de ani merge chiar mai departe şi spune că titlul e un obiectiv mai mult decît realizabil şi dezvăluie că Adrian Porumboiu nu mai acceptă încă un eşec în lupta pentru titlu, mai ales la investiţiile pe care le-a făcut în ultimul timp.

"Vasluiul se va bate la titlu şi sper să-l cîştigam. S-au investit mulţi bani aici, iar patronul nostru vrea să ia un trofeu în acest sezon. Cu toţii vrem să-i facem o bucurie. Cupa şi campionatul, dar şi o calificare în primăvară european ar fi o adevărată performanţă pentru un club aşa de tînăr", a mai spus Adailton.

Vaslui - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de GSP.RO, unde comentăm împreună!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.