Liga 1

Gigi, atac la Piţi: "El i-a făcut contract pe 3 ani lui Martinovici că e cel mai bun fundaş din România" :X

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2011

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat înfrîngerea "roş-albaştrilor" la Mediaş, 0-3 în faţa Gazului Metan. VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

"E fotbal, eu încerc să cîştig, dar nu joc eu. E meseria jucătorilor, dacă nu şi-o fac cum trebuie e treaba lor. Am luat cei mai buni jucători, am cea mai bună echipă. Ce să fac? Nu mă consum, nu are rost.

Cînd va fi Steaua cea mai puternică echipă, o să spun că e puternică. Dar dacă nu e, ce să spun? Întrebaţi-l pe Piţurcă, i-a făcut contract pe trei ani lui Martinovici pentru că e cel mai fundaş din România. Nu o să mai fie niciodată cineva la Steaua care să facă ce vrea el, ca Piţurcă. Vor face doar ce spun eu. Nu am cum să îl sancţionez pe Martinovici, atît poate, atît face. Numai Piţurcă l-a văzut mare fundaş, i-a făcut contract pe trei ani.

Nu îmi pare rău că am pierdut cu 0-3, trebuia cu 0-4. Va fi altceva cu Schalke, poate o să îi şi învingem pe cei de la Schalke.

Ce vină are Levy, i-a spus el lui Martinovici să tragă de tricou în careu sau să dea cu cotul?! Tot meciul s-a stricat de la acel penalty, s-a rupt tot firul. Martinovici trebuie să se ducă la alt sport, fotbalul nu e de el", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.