Stranieri

VIDEO » Presa din Italia laudă prestaţia lui Torje: "Messi de România, debut absolut"

Torje i-a pasat căpitanului Di Natale la al doilea gol al lui Udinese

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 September 2011

Presa din Peninsulă a lăudat evoluţia mijlocaşului Gabriel Torje la debutul la Udinese, în meciul din deplasare de la Lecce, cîştigat de echipa românului cu 2-1. Torje a dat o pasa de gol la reuşita lui Di Natale.

"Torje-Moralez, alegerea este corectă", a titrat Datasport. "Au tras după ei pe Atalanta şi Udinese: clasă, talent şi simţul golului. A fost suficientă o etapă pentru a înţelege că vor fi protagonişti. Doi protagonişti absoluţi: Torje a purtat-o pe Udinese la Lecce, scântei de clasă, un feeling perfect deja cu Di Natale".

Calciomercatoweb.it i-a acordat lui Torje nota 7. "Prestaţie foarte bună a lui Torje şi Gonzalez. Prima etapă a campionatului a scos în evidenţă două noi achiziţii de mare calitate. Atalanta îi datorează multe lui Gonzalez pentru punctul obţinut la Genova, iar românul Torje a contribuit în cel mai bun mod la golul lui Di Natale", menţionează site-ul italian.

"Messi al României a avut un debut absolut. Messi al României se numeşte Gabriel Torje, are cu şapte centimetri mai mult decât Moralez, joacă la Udinese şi ieri nu a marcat un gol, dar a făcut spectacol la Lece", a notat şi Il Giornale.

Udine20.it, care i-a acordat românului nota 6,5, a scris că Torje a arătat "din ce stofă este făcut": "Românul intră în acţiune în faza celui de-al doilea gol cu o pasă la care arată din ce stofă este făcut. Nu este Sanchez, dar îşi va găsi locul".

Sursa: Mediafax

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI LECCE - UDINESE 0-2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.