Liga 1

Dinamoviştii îl desfiinţează pe Robert Dumitru: "Avram, scoate-l din arbitraj!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii sar la gîtul preşedintelui CCA după ce au fost dezavantajaţi la Vaslui şi cer ca Robert Dumitru să fie exclus pe viaţă


Cristi Borcea, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu l-au desfiinţat pe Robert Dumitru după prestaţia de la Vaslui şi i-au reproşat "centralului" mai multe faze ce au schimbat cursul meciului. "Arbitrajul a fost cu premeditare pentru că au existat trei faze clare de eliminare pe care Robert Dumitru le-a trecut cu vederea. Penalty şi eliminare în primele minute, apoi Muşat este lovit fără minge de Temwanjera, dar nici tuşierul, nici «centralul» nu au intervenit! Milanov i-a dat peste mînă arbitrului după ce a primit galben şi-l merita pe al doilea. Am avut doi adversari redutabili la Vaslui, echipa lui Hizo şi pe Robert Dumitru! E un arbitru mediocru şi îi solicit domnului Vasile Avram să-l ţină la Comisie şi să nu-l mai delege la nici un meci", a spus Badea.

Borcea cere excluderea lui Dumitru şi îl somează pe Vasile Avram să plece din funcţia de preşedinte al CCA: "Trebuie exclus din fotbal! Dacă nici acum nu se va întîmpla asta, înseamnă că se petrece ceva necurat. Lui Avram îi e frică de Porumboiu sau ce?! Păi, să ne lase atunci, să plece din funcţie şi să vină alţii capabili!". Dinamo va depune azi memoriu împotriva arbitrului braşovean.


"Robert Dumitru a acordat în repriza a doua cartonaşe galbene vasluienilor ca să repare nişte erori cu alte erori! Nu a asigurat neutralitatea, obiectivitatea disputei"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"E flagrant şi ruşinos ce ce întîmplă cu oameni care au tupeul să se murdărească în ochii tuturor. Arbitrajul este unul dintre motivele pentru care fotbalul românesc nu creşte"
Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

"Faza din minutul 2 m-a prins într-o poziţie care m-a dezavantajat. La viteza jocului mi s-a părut un contact minor. Dacă aş fi dat penalty, următoarea decizie ar fi fost cartonaş roşu pentru Farkas"
Robert Dumitru, arbitru


9 recuperări au reuşit împreună Muşat şi Moţi. Luchin şi Grigore au izbutit 18

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.