Superreportaje

George Ogăraru: “Mihai citeşte absolut toate mesajele de pe site-ul Gazetei. Simte că lumea îi transmite dragostea ei”

Cei mai buni prieteni: George Ogăraru şi Mihai Neşu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2011

Fostul jucător al Stelei şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihăiţă Neşu, George Ogăraru, a discutat la Radio GSP despre prima parte a interviului pe care Cătălin Tolontan i l-a luat jucătorului lui Utrecht de pe patul de spital dintr-o clinică din Olanda. Acesta a precizat că a discutat cu Mihai, după publicarea primei părţi din interviu, şi că a fost mulţumit că s-a scris realitatea. Ogăraru a ţinut să precizeze încă o dată că Neşu chiar citeşte toate mesajele fanilor şi ale cititorilor de pe pagina MySport sau de pe siteul Gazetei Sporturilor.

"Ştiam că domnul Tolontan va merge la Mihai şi că va discuta cu el. Am stabilit împreună ca acest lucru să se întîmple. Ceea ce scrie în interviu nu este o noutate, ştiam asta, dar mi s-a părut corect ca lumea să ştie ce se întîmplă. Mihai a fost de acord să vorbească pentru toată lumea prin intermediul Gazetei Sporturilor.

Toată lumea mă suna mereu să mă întrebe ce face Mihai şi doar despre acest lucru, nimic altceva. Nu că mă deranja asta, dar pur şi simplu nu aş fi vrut să spun ceva eronat în legătură cu el. Mihai este foarte bucuros că domnul Tolontan a respectat înţelegerea şi a scris ceea ce s-a întîmplat acolo. Mă gîndesc că este greu şi pentru domnul Tolontan să redea ceea ce a văzut pentru că ştiu care este impactul. Pot spune că a început cu dreptul!

A fost calea cea mai bună şi a transmis exact ceea ce simţea Mihai. Înainte de a face acest material, am citit mai multe editoriale legate de Mihai Neşu, am văzut că domnul Tolontan era implicat emoţional şi mi-am dat seama că îşi doreşte să transmită realitatea direct de la Utrecht.

Am vorbit astăzi cu Mihai, în jurul orei 15, şi era bine. A fost mulţumit că s-a scris realitatea şi exact ceea ce a spus el, nimic altceva. Mihai citeşte toate mesajele de pe MySport sau de pe Gazeta Sporturilor şi a spus şi în interviu că atunci că plînge atunci cînd citeşte mesajele de pe internet, pentru că simte că lumea îi transmite dragostea ei. O astfel de experienţă te readuce cu picioarele pe pămînt!

Eu trebuie să fiu optimist şi-mi doresc să se facă bine, cred că o să se facă bine, că va fi acum sau peste 10 ani, într-o zi se va face bine", a precizat Ogăraru la Radio GSP.

4000 de fani alături de Mihăiţă Neşu pe MySport! Intră şi tu!
Citeşte AICI prima aparte a interviului, realmente FABULOS, acordat de Mihai Neşu Gazetei, apărut în ediţia de luni a ziarului
Ogăraru: “Neşu citeşte absolut toate mesajele de pe GSP.ro şi MySport! Simte că lumea îi transmite dragostea ei”

În EDIŢIA SPECIALĂ a Gazetei Sporturilor de mîine poţi citi de ce sînt speciale istoriile lui Mihai Neșu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.