Liga 1

Levy e vinovat în cazul Martinovici? » "Antrenorul e responsabil cînd foloseşte un jucător pe alt post"

Grigoraş consideră că Levy ar trebui să răspundă de evoluţia lui Martinovici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 septembrie 2011

Petre Grigoraş, tehnicianul celor de la Pandurii, a vorbit despre problemele pe care le are Novak Martinovici la Steaua, acesta fiind scos drept principalul vinovat pentru eşecul "roş-albaştrilor" cu Gaz Metan, scor 0-3.


Martinovici a fost folosit în acel meci pe postul de fundaş dreapta, deşi postul său de bază este cel de stoper. Conducătorii Stelei sînt decişi să-i rezilieze contractul în iarnă. Click aici pentru detalii! Grigoraş i-a luat apărarea sîrbului, considerînd că nu el este vinovat pentru că a fost folosit pe un post neobişnuit pentru el.

Citeşte AICI tot interviu lui Novak Martinovici acordat Gazetei Sporturilor şi spune dacă ţi se pare deplasată atitudinea fotbalistului după ce a fost criticat de Becali.

"E responsabilitatea antrenorului atunci cînd se foloseşte un jucător pe alt post. Păi, eu dacă îl pun pe Lemnaru să joace fundaş stînga, e vina lui că n-a jucat bine că e vîrf sau a mea? E un risc asumat de antrenor, nu e vina jucătorului", a spus Petre Grigoraş la sportro.

...despre meciul de ieri, 5-1 cu CS Mioveni: "Şi eu dacă eram la Mioveni mă gîndeam să iau un punct cu Pandurii. Noi vrem să ne batem de la egal la egal cu toată lumea, inclusiv cu Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.