Liga 1

Porumboiu spumegă la adresa lui Paszkany: "E profitorul numărul 1 al corupţiei din fotbalul românesc"

Porumboiu spumegă la adresa lui Paszkany

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 septembrie 2011

Se aprinde războiul Porumboiu - Paszkany.

Patronul Vasluiului i-a dat replica finanţatorului lui CFR, cel care spusese că "mi-e teamă mai mult de arbitraj decît de altceva la meciul cu Vaslui, pentru că am văzut cum s-a arbitrat într-o singură direcţie jocul FC Vaslui - Dinamo". Aflat la Roma pentru meciul de mîine seară cu Lazio, Adrian Porumboiu l-a pus violent la zid pe Arpad Paszkany.

"Spui Paszkany, spui automat cel mai mare profitor al corupţiei din fotbalul românesc. A făcut numai matrapazlîcuri prin intermediul cărora a încasat bani nemeritaţi, acesta este Arpad Paszkany", şi-a început tirul Porumboiu.

"A început să plîngă ca o femeie, poate pentru că are şi el, în sfîrşit, un meci oficial în runda asta, după ce etapa trecută a jucat un amical la Galaţi. Poate dacă la Vaslui erau altfel de oameni, aşa ca el, acum n-ar mai fi vorbit de fotbal, pentru că ar fi fost dat dispărut", a continuat omul de afaceri vasluian.

Cel mai dur atac înseamnă, de fapt, o acuzaţie că Paszkany ar fi apelat la lucruri murdare. "Cînd vorbeşte de fotbal, mai bine ar vedea ce au spus unii jucători ai CFR-ului, care după ce au plecat de la echipă au susţinut răspicat că în vestiarul CFR-ului se vorbea despre blaturi şi despre aranjamente cu arbitri. Apropo de blaturi şi de aranjamente cu arbitrii, îmi permit să-i pun o întrebare lui Paszkany: Mai aveţi, domnule Paszkany, acea celebră maşină roşie? În concluzie, dacă ar trebui să-i fie frică de ceva, nu de arbitrajul din meciul cu Vaslui ar trebui să-i fie teamă, ci ca nu cumva acea maşină roşie să poată vorbi la un moment dat".

Porumboiu s-a referit şi la trimiterea făcută de patronului CFR-ului privind prestaţia lui Robert Dumitru din jocul Vaslui - Dinamo 3-1. "La cît se pricepe Paszkany la arbitraj, dar şi la fotbal, nu mă mir de ceea ce spune, habar n-are ce vorbeşte. Am recunoscut că Dinamo a avut un penalty, însă şi noi am avut unul, iar în repriza a doua, Robert Dumitru a dat nişte decizii în compensaţie defavorabile nouă", a încheiat Porumboiu.

Intrat în direct la GSPTV, finanţatorul Vasluiului a continuat atacul.

Paszkany şi CFR Cluj dispăreau cu totul din fotbalul românesc dacă eram un altfel de om, nu unul corect. Nu au nici o şansă cu Porumboiu! Să le fie clar! Atîta mizerie şi atîta zgură e în trofeele cu care se laudă. Cînd vor vorbi alea vreodată... Nu le e ruşine să comenteze de mine şi de Vaslui, după ce că sînt nişte blatişti ordinari?! Spun că le e frică de arbitraj. Paszkany să facă ceva pe vitrina aia cu trofee, că nu sînt titluri cîştigate în mod corect.

Întrebaţi-i pe jucători! Dorsin, Kone şi alţii au declarat în presa norvegiană că la Cluj în cabină se vorbea de aranjamente cu arbitri şi de blaturi", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.