Europa League

FOTO Momente vesele cu vasluienii la Vatican »» "Dulăul", ziariştii şi carabinierii :)

+11 Foto
Vasluienii au vizitat Vaticanul inainte de meciul cu Lazio Roma

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 15 septembrie 2011

Îmbrăcaţi lejer, în şort şi tricou, vasluienii au părăsit hotelul şi au luat la pas Vaticanul cu cîteva ore înainte de marea înfruntare cu Lazio. Neagu şi compania s-au relaxat şi s-au pozat în piaţa San Pietro, în preajma palatului papal. Doborîţi de căldură, termometrele arătînd la orele amiezii 35 de grade Celsius, moldovenii au căutat umbra şi s-au retras o terasă, pentru a se răcori cu apă şi suc.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

"Nu am venit neapărat pentru a ne ruga, ci pentru a ne relaxa cîteva minute. Aşteptăm de la meciul de diseară să scoatem un rezultat mulţumitor", a spus Viorel Hizo. Cum doar antrenorul era singurul oficial al clubului de la care presa a putut obţine declaraţii, "Dulăul" a fost marcat la sînge cam pe toată durata plimbării de jurnalişti şi camere video. La un moment dat, în "ajutorul" lui Hizo au sărit carabinierii, care le-au atras atenţia jurnaliştilor că nu au voie să filmeze în piaţa San Pietro. A fost momentul cînd tehnicianul a răsuflat uşurat, i-a întins mîna unuia dintre oamenii legii şi l-a felicitat în engleză pentru că l-a scăpat de ziarişti :D.

Moldovenii au încheiat plimbarea cu o sesiune de shopping, fiecare dorind să aibă un suvenir care să le aducă aminte de Vatican.

Echipa probabilă:
Cerniauskas - Milanov, Balaur, Farkas, Milisavjlevici - Pavlovici, Zmeu - Adailton, Wesley, L. Sînmărtean - Temwanjera

LAZIO ROMA - FC VASLUI este de la ora 20:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.