Liga 1

Ilie Stan şi-a dat demisia de la Mioveni şi nu va sta pe bancă împotriva Sportului

Ilie Stan şi-a dat demisia de la Mioveni astăzi. După două ore, timp în care conducerea a rezolvat intrarea în cantonament la Curtea de Argeş şi nu la Grupul Şcolar Mioveni, antrenorul s-a urcat în autocar alături de jucători şi continuă alături de echipă

Articol de Cristian Marinescu  —  joi, 15 septembrie 2011

UPDATE // Deşi lucrurile păreau că s-au rezolvat, Ilie Stan a plecat în cele din urmă de la echipa argeşeană şi nu va sta pe bancă diseară, la jocul contra Sportului.

Supărat că echipei nu i s-a asigurat un cantonament la Curtea de Argeş înaintea partidei cu Sportul, antrenorul Ilie Stan a anunţat jucătorii de la CS Mioveni că şi-a dat demisia. În final, conducerea clubului a cedat şi a reuşit să-l întoarcă din drum pe antrenor.

La ora 12.30, autocarul echipei CS Mioveni trebuia să plece cu jucătorii în cantonament la Curtea de Argeş, dar conducerea clubului a decis că se va face, de fapt, la Grupul Şcolar din Mioveni.

Acest lucru l-a supărat foarte tare pe antrenorul Ilie Stan: "Îmi pare rău, dar ne despărţim. Nu avem condiţiile necesare, aşa că mi-am dat demisia. Vă urez succes mai departe!", a povestit unul dintre jucători că i-a anunţat antrenorul.

Au urmat discuţii între Ilie Stan şi conducerea clubului, conflictul a fost aplanat şi cele două părţi vor merge mai departe conform înţelegerii iniţiale din 23 august, atunci cînd Ilie Stan a fost numit antrenor principal la CS Mioveni. La ora 15:30, lotul echipei din Mioveni a plecat în cantonament la Curtea de Argeş cu Ilie Stan antrenor principal.

CS Mioveni-Sportul se joacă vineri, de la 20:15, în direct la GSPTV, liveTEXT pe GSP.ro şi m.gsp.ro, comentat la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.