Europa League

Pericol pentru Rapid: Hapoel a pierdut o singură dată pe Bloomfield în ultimele 14 meciuri

Douglas da Silva (în roșu) în duel cu Huntelaar în meciul din Liga Campionilor de sezonul trecut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 September 2011

Deşi toată lumea se sperie cel mai mult de PSV dintre adversarele Rapidului, Hapoel e o nucă la fel de tare ca olandezii. Adversara de azi a Rapidului are o formă de invidiat în meciurile de pe teren propriu.

Hapoel a cîştigat cu 4-0 în ambele partide de pe teren propriu din acest sezon de cupe europene. Mai mult, formaţia lui Itzhak Schum are o singură înfrîngere în ultimele 14 meciuri disputate pe teren propriu în Europa. S-a întîmplat sezonul trecut, cînd Hapoel a pierdut în faţa celor de la Olympique Lyon cu 3-1, în grupele Ligii Campionilor.

Tot în grupele Ligii Campionilor, Hapoel a mai primit vizita nemţilor de la Schalke (0-0) şi a lusitanilor de la Benfica (3-0)

Rapid şi Hapoel se întîlnesc pentru a doua oară în grupele Europa League. Prima întîlnirea a fost în sezonul 2006-2007. Ca şi acum, partida de atunci de la Tel Aviv s-a petercut în prima etapă şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Iată primul "11" probabil al Rapidului pentru meciul de diseară:
D. Coman - Rui Duarte, Burcă, Marcos Antonio, Ezequias - N. Grigore, Alexa, Herea - M. Roman, Cassio, Deac

Meciul Hapoel - Rapid se va juacă în această seară, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.