Europa League

Lăcătuş: "Mi s-a părut că Steaua a jucat pentru egalitate"

Bourceanu in duel cu Huntelaar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2011

Fostul tehnician al Stelei, Marius Lăcătuş, a comentat rezultatul partidei dintre Steaua şi Schalke 04.

"Fiara" i-a felicitat pe roş-albaştri, deşi senzaţia generală a fost că elevii lui Ronny Levy au tras pentru un rezultat de egalitate.

"Ţinînd cont de adversar, Steaua a scos un rezultat foarte bun. Dar adevărul e că steliştii nu au riscat prea multe, pînă la urmă nici nemţii nu au arătat cine ştie ce. Mi s-a părut că Steaua a părut tot timpul mulţumită cu un rezultat de egalitate. Apărarea a mers foarte bine, n-am văzut ocazii mari ale nemţilor sau greşeli în defensivă", a spus Lăcătuş pentru televiziunea sportro

Fostul tehnician al Stelei a comentat şi prestaţia moldovenilor de la Vaslui, care au obţinut un istoric 2-2 pe Olimpico, împotriva lui Lazio Roma: "A fost o zi bună pentru noi, păcat că Vasluiul nu a scos mai mult, a făcut o a doua repriză aproape perfectă"

Steaua şi Rapid au loc asigurat în primăvara europeană
Lăcătuş a comentat şi şansele celor patru echipe româneşti de a ajunge în primăvara europeană, spunînd că Steaua şi Rapid au cele mai mari şanse, dar şi Vasluiul a demonstrat azi că merită să joace acolo.

"M-ar bucura enorm sa ajungem cu toate echipele in primavara europeana. Steaua si Rapid ar putea ajunge fara prea mari probleme acolo, dar cred ca si Vasluiul are sanse dupa meciul pe care l-am vazut azi", a spus Lacatus.

Grupa J
Steaua - Schalke 04 0-0 VEZI AICI CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL ŞI IMAGINI FOTO!
Maccabi Haifa - AEK Larnaca 1-0 (Ghadir 54)

Clasament:
1. Maccabi Haifa 1m 3p
2. Schalke 04 1m 1p
3. Steaua Bucureşti 1m 1p
4. AEK Larnaca 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
Schalke 04 - Maccabi Haifa
AEK Larnaca - Steaua Bucureşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.