Europa League

Ronny Levy: "Am fi putut specula pe contraatac, dar sînt mulţumit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2011

Tehnicianul echipei Steaua, Ronny Levy, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în meciul cu Schalke, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Levy a recunoscut că echipa sa a facut un joc pragmatic, pentru a-i bloca pe nemţi şi a spus că Steaua ar fi putut cîştiga dacă ar fi ştiut să speculeze numeroasele ocazii de contraatac oferite de adversari.

"Schalke e o echipă foarte tare, cu un joc de Champions League şi cu fotbalişti de o mare valoare. Astăzi însă nu le-am dat şansa să-şi facă jocul obişnuit, din acest punct de vedere sînt foarte mulţumit. Poate că am fi putut specula mai mult pe contraatac, am fi putut marca, dar jucătorii s-au descurcat foarte bine şi eu sînt mulţumit", a spus Ronny Levy la finalul meciului.

Tehnicianul Stelei s-a referit şi la prestaţia lui Florin Gardoş, revenit titular în echipa Stelei după o lungă perioadă în care nu a prins decît cîteva minute: "Florin e tînăr şi are un potenţial incredibil. Se pregăteşte bine şi astăzi a demonstrat de ce e în stare. A avut o evoluţie care m-a mulţumit".

Grupa J
Steaua - Schalke 04 0-0 VEZI AICI CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL ŞI IMAGINI FOTO!
Maccabi Haifa - AEK Larnaca 1-0 (Ghadir 54)

Clasament:
1. Maccabi Haifa 1m 3p
2. Schalke 04 1m 1p
3. Steaua Bucureşti 1m 1p
4. AEK Larnaca 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
Schalke 04 - Maccabi Haifa
AEK Larnaca - Steaua Bucureşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.