Europa League

Veriga slabă din meciul cu Lazio: "Am jucat 10 la 10, Zmeu a ieşit total din joc"

Denis Zmeu (al doilea din stînga, rîndul de jos) a fost criticat de Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2011

Lăudaţi din toate părţile pentru jocul prestat împotriva italienilor de la Lazio, vasluienii au şi motive de nemulţumire.

Patronul Adrian Porumboiu şi-a felicitat jucătorii pentru rezultatul de aseară, dar a găsit veriga slabă a partidei de pe Stadio Olimpico. Denis Zmeu a fost criticat de finanţator, care a spus însă că nu are de gînd să-l penalizeze pe mijlocaşul defensiv moldovean pentru că a avut în faţă adversari de o clasă indiscutabilă.

AICI AI REZUMATUL VIDEO!

"Am avut şi noi o verigă slabă în meciul de ieri. După ce arbitrul l-a eliminat pe Zauri, a ieşit şi al nostru din joc, pînă cînd a fost schimbat. Mă refer la Zmeu, dar nu am ce să-i spun acum, a  avut în faţă o echipă adevărată, împinsă de la spate de suporteri", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Finanţatorul vasluian s-a plîns din nou de problemele din lot şi se teme de accidentări precum "dracul de tămîie". "Pe lîngă rezultat, cea mai bună parte a meciului de aseară a fost că nu s-a accidentat nimeni. Practic, sîntem într-o situaţie imposibilă: jucăm pe trei fronturi şi nu avem echipă nici măcar pentru unul".

Sînmărtean i-a impresionat pe italieni
După ce Ioan Becali a dezvăluit la GSPTV că italienii s-au interesat de transferul lui Lucian Sînmărtean, Adrian Porumboiu a confirmat că a discutat cu oficialii laziali, dar nu are de gînd să-i dea drumul mijlocaşului român.

"Am discutat, dar nu se pune problema să plece. Cînd au auzit ce vîrstă are au cam strîmbat din nas. A fost mai mult o discuţie de curtoazie, au fost impresionaţi de tehnicitatea lui. Credeţi că îmi permit eu să mai renunţ acum la jucători, cînd abia reuşim să ne facem lotul de la o etapă la alta?!"

Lazio - Vaslui s-a terminat 2-2, golurile moldovenilor fiind marcate de Wesley. Pentru capitolini au marcat Cisse şi Sculli. Citeşte cronica partidei: Olimpicii din Roma

Clasament:

1. Sporting Lisabona 1m 3p
2. FC Vaslui 1m 1p
3. Lazio Roma 1m 1p
4. FC Zurich 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
FC Vaslui - FC Zurich
Sporting Lisabona - Lazio Roma

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.