Liga 1

Cornel Dinu îi motivează pe "cîini" pentru derby: "Merg la meciul Dinamo - Rapid"

Cornel Dinu a urmărit de la geamul camerei de spital meciurile lui Dinamo de pe teren propriu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2011

UPDATE // Şerban Brădişteanu, medicul care l-a operat pe Cornel Dinu, a declarat după externarea fostei mari glorii dinamoviste: "Are o formă fizică foarte bună, sper ca în continuare să rămână aşa", a spus şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca.

Administratorul delegat al FC Dinamo a spus că este foarte emoţionat şi i-a mulţumit medicului Şerban Brădişteanu că l-a "reîntors spre o viaţă normală".

Cornel Dinu a anunţat că îi va susţine pe cîini la derby-ul cu Rapid: "Vreau să merg la meci. Cît am stat în spital am urmărit majoritatea meciurilor echipei Rapid şi este o echipă foarte bună".

 

La aproape o lună de la operaţia de by-pass coronarian, Cornel Dinu a fost externat astăzi din Spitalul Floreasca.

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo a fost internat în 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa.

Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Suporterii, jucătorii şi oficialii clubului din Ştefan cel Mare au fost tot timpul alături de fostul mare jucător, iar pe 2 august, cînd a împlinit 63 de ani, jucătorii echipei Dinamo au afişat un banner în culorile alb-roşu pe terenul central, îndreptat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca, pe care scria "La Mulţi Ani, Mister!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.