Europa League

Cornel Dinu: "Steaua nu şi-a scos armele la vedere contra lui Schalke"

Lui Mihai Costea nu i-a ieşit mai nimic contra lui Schalke

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2011

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat prestaţiile celor trei echipe româneşti din prima etapă a grupelor Europa League.

"Rapid a jucat bine şi a obţinut o victorie meritată. Dinamo nu avea deloc un meci uşor contra lor. Rapidul are o echipă foarte bună, bine coordonată şi bine articulată. Ca valoare, are una dintre primele trei trupe din campionatul nostru, aşa că va fi un meci greu pentru Dinamo.

Vasluiul, chiar şi fără apărare, a făcut un rezultat deosebit în faţa unei echipe laziale destul de agresive, peste limita normalului. 3 sau chiar 4 jucători puteau fi eliminaţi pentru lovitură cu cotul. La 2-1 şi cu un om în plus Vasluiul putea mai mult.

Şi meciul nul al Stelei este un rezultat bun dacă ţinem cont de forma lui Schalke. Dar echipa germană nu mai e ce a fost, iar Steaua are în continuare probleme de finalizare. Nu şi-a scos armele la vedere, nu a avut nici o ocazie de gol, ceea ce spune multe", a spus Cornel Dinu la "Contraatac", la GSP TV.

În prima etapă a grupelor Europa League, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 2-2, întîlnirea cu Lazio de la Roma, Rapid a învins cu 1-0 la Tel-Aviv, pe Hapoel, în timp ce Steaua a remizat la Cluj, 0-0 cu Schalke.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.