Europa League

Gigi Becali se ia din nou de Mihai Costea: "Nu a stat bine în teren, nu e obişnuit cu meciurile tari"

Mihai Costea şi Ronny Levy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2011

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat evoluţiile jucătorilor roş-albaştri în meciul cu Schalke, scor 0-0, din prima etapă a grupelor Europa League.

"Se putea mai mult decît un egal cu Schalke. Ne-a lipsit puţin curaj şi un atacant mai în formă. Asta ne-a lipsit şi un mijlocaş de construcţie. Nu am văzut un Schalke care nu putea fi bătut. Nu am avut ocazii, dar jocul parcă spunea asta, că trebuie să cîştigăm. Am avut momente cînd am pasat lejer.

Nu a stat bine Mihai Costea între fundaşii centrali, nu a ştiut să stea ca să primească mingea. A prins o zi mai proastă, mai are pînă să se obişnuiască cu meciurile tari. Dacă era atent la o fază şi nu stătea în ofsaid, dădea gol. Nu puteam marca cu şuturi, pentru că nu a fost tactica aşa gîndită.

Marica nu a putut să se remarce, l-a avut în faţă pe Geraldo, a jucat bine şi Galamaz. Levy e un antrenor bun.

Gardoş a jucat binişor, a făcut două greşeli care putea să ne coste, dar eu zic că îşi revine. Tatu mi-a plăcut cel mai mult, care e de departe un jucător valoros.

Florin Costea nu poate să fie lider. Să joace bine, să dea goluri şi după aia poate să fie lider. Nu faci tu ce vrei la Steaua", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.