Liga 1

VIDEO Liga bătrînilor! » Ceahlăul s-a împiedicat de o formaţie alcătuită din jucători trecuţi de prima tinereţe

+1 Foto
Trică a revenit pe teren la 35 de ani

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ceahlăul n-a putut să bată Chiajna, o formaţie din care doar trei jucători, Stere, Trică şi Petre Marin, fac împreună 109 ani.

Chiajna e în Liga 1 precum "naţionala" României la Mondialul de rugby. S-ar bucura să bată şi ea pe cineva. Au trecut şapte etape, tot n-a reuşit asta, şi-i rămîne doar să se bucure cînd îi mai încurcă şi pe alţii. Cum a făcut cu Ceahlăul aseară. Nemţenii au dat peste cap cote şi predicţii cu victoriile de la Vaslui şi de la Ploieşti, însă n-au fost în stare să-i marcheze unei formaţii compuse din jucători necunoscuţi şi fotbalişti care erau în vogă la începutul anilor 2000.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

E semn rău pentru Piatra-Neamţ şi pentru tot campionatul că Trică, Petre Marin, Stere şi Vlad Munteanu au rămas greu de învins şi în 2011. Olteanul chiar se lăsase înaintea sezonului, dar s-a reapucat după ce-a văzut cîteva meciuri din tribună şi şi-a dat seama că tot ar mai merita un tricou de titular. Momentele cu fotbal bun, puţine de tot, le-au arătat tocmai el cu Munteanu şi cu Stere, nu selecţionata moldovenilor compusă din argentinieni, din sîrbi şi din spanioli! Trupa cosmopolită a Ceahlăului doar a alergat mai mult.

N-a marcat nici cînd bătrînii în albastru obosiseră destul şi Chitoşcă s-a trezit singur în faţa porţii. Piatra-Neamţ şi Chiajna rămîn să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Unii sînt tineri, dar fără talent, iar celorlalţi le-au cam trecut deja carierele.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.