Liga 1

Ilie Stan: "M-au umilit!" Primarul din Mioveni: "N-are caracter!"

Cu Stan pe bancă, Mioveniul a bătut Mediaşul (4-2) şi a pierdut la Pandurii (1-5)

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ilie Stan i-a părăsit pe galben-verzi după doar două etape, în urma unor episoade incredibile petrecute la clubul argeşean


Ilie Stan şi-a lăsat echipa fără antrenor pe bancă chiar înaintea meciului cu Sportul (2-1). Tehnicianul îşi justifică gestul prin faptul că a fost umilit de conducere în repetate rînduri: "La meciul cu Pandurii a început coşmarul. După eşec, am fost jignit timp de o oră de primarul Ion Georgescu, care voia să merg cu echipa prin oraş, ca să ne înjure lumea! Apoi, preşedintele Tuţală şi-a pus maşina în faţa autocarului ca să nu plecăm în cantonament şi nu a vrut să ne dea bani pentru vitamine şi alimentaţia jucătorilor. M-am simţit umilit, nu puteam continua aşa!".

Primarul Georgescu, care e şi preşedintele de onoare al clubului, îl pune la zid pe antrenor: "Nu are caracter acest individ, a plecat fără ca măcar să spună ce are de gînd! L-am sunat de 15 ori, i-am dat şi mesaje, dar degeaba. E un fapt unic în istoria fotbalului. Cu toţii ne-am simţit penibil. Să vină să clarificăm situaţia, dar cu un asemenea caracter nu mai putem colabora".

"Jucătorii s-au rugat de mine să nu plec, dar nu am mai putut suporta umilinţa. În loc de linişte am primit injurii şi reproşuri"
Ilie Stan, antrenor Mioveni

"E o situaţie penibilă. Stan să facă bine să răspundă la telefon, să rezolvăm problemele! Îşi bate joc de echipă, de suporteri şi de tot staff-ul administrativ!"
Ion Georgescu, primar Mioveni

Stoichiţă e favorit
Primarul Ion Georgescu a declarat că pînă la meciul cu Oţelul, de vineri, echipa va avea un nou "principal". "Avem mai multe ţinte. Pe listă sînt Mihai Stoichiţă, Marian Pană, Ion Marin şi alţii despre care nu pot vorbi. Pot doar să spun că echipa va avea antrenor pînă la meciul din următoarea etapă", a spus oficialul Mioveniului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.