Campionate

Ibrahimovici îşi tratează leziunea musculară la vînătoare » Zlatan trage-n elan

Absent cu Barca și Napoli, Ibrahimovici e așteptat să revină marți în Italia cu o pradă bogată

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ibrahimovici a cerut vineri o zi învoire de la Milan pentru a-şi satisface hobby-ul


Zlatan Ibrahimovici s-a lăsat de vînat fundaşi şi portari şi a trecut la elani. Atacantul lui Milan s-a gîndit să îmbine utilul cu plăcutul la Malmo, unde se recuperează după o leziune musculară la coapsa dreaptă. După două zile epuizante de fizioterapie, cu două şedinţe a cîte trei ore şi jumătate, suedezul de 29 de ani s-a săturat şi a cerut urgent învoire de la club să se relaxeze.
Şi-a luat puşca, şapca de baseball şi s-a echipat de vînătoare. L-a însoţit cu un elicopter privat miliardarul Dan Olofsson. Zlatan, care abia şi-a luat permis în noiembrie trecut, a doborît elani la Jamtland, în nord-vestul ţării: "Mereu mi-a plăcut să vînez şi să pescuiesc, sînt hobby-urile mele. Din nefericire, am ocazii rare să petrec timpul liber în mijlocul naturii, din cauza carierei".

Invitaţie la mistreţ!
Zlatan şi-a surprins plăcut coechipierii de la "naţionala" Suediei înaintea jocului cu San Marino. I-a chemat pe toţi la imensa vilă din Malmo, unde soţia sa, Helena Seger, le-a pregătit mistreţ împuşcat chiar de atacantul milanez!. În vară, soţii Ibrahimovici au fost în vacanţă la vînătoare în Africa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.