Campionate

Mou surprinde din nou: "Obiectivul nostru e să rămînem în Primera şi în sezonul viitor"

Jose Mourinho vrea ca jucătorii lui să trateze orice meci ca şi cum ar fi ultimul

Articol de Cristina Negrilă  —  sâmbătă, 17 septembrie 2011

Antrenorul Jose Mourinho vrea ca jucătorii lui să trateze orice meci ca şi cum ar fi ultimul şi a ales o tactică a prudenţei pentru a-şi motiva fotbaliştii şi pentru a-i ţine conectaţi în permanenţă.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei din etapa a III-a, contra lui Levante, în deplasare, meci programat duminică, de la ora 21:00, pe Digi Sport 3, tehnicianul lui Real Madrid, a surprins prin declaraţiile sale: "Vom lupta pentru a rămîne şi în sezonul viitor în Primera Division. Să vedem dacă adunăm 40 de puncte pentru a continua în prima ligă".

Jurnaliştii prezenţi au ridicat din sprîncene, fiind vorba de Real Madrid, o echipă care an de an luptă pentru titlu, intuind ironia din vorbele portughezului, însă Mou a repetat, cu o mină serioasă: "Pînă vom aduna 40 de puncte sau mai mult, obiectivul nostru e rămînerea în Primera. Să vedem dacă reuşim să facem asta cît mai rapid posibil, pentru că apoi vom avea alte obiective. În acest moment, avem 6 puncte şi sînt puţine, trebuie să adunăm rapid puncte pînă ne asigurăm continuitatea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.