Liga 1

Radio GSP! Marius Stan îl oftică pe Becali: "Îi lăsăm pe ei să strîngă puncte în Europa, noi profităm"

Marius Stan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 septembrie 2011

Gălăţenii au simţit gustul Ligii Campionilor şi nu se mai satură. Preşedintele Oţelului, Marius Stan, spune că vrea să joace şi în sezoanele viitoare în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa şi a prezentat strategia echipei sale: îi lasă pe ceilalţi să strîngă puncte în Europa şi să crească coeficientul de ţară pentru ca Oţelul să se poată califica direct în grupele Champions League.

Totodată, preşedintele campioanei a dezvăluit că s-au vîndut deja peste 15.000 de tichete pentru primul meci de pe teren propriu din Ligă, cu Benfica.

ASCULTĂ ONLINE RADIO.GSP.RO!

"Cînd ne gîndim că vom juca cu Manchester United şi Benfica uităm de oboseală, de frustrări, de tot. Mă aştept să avem mulţi spectatori la meciurile de pe Naţional Arena, nu numai din Bucureşti sau de la Galaţi. Am primit numeroase cereri de bilete chiar şi din afara graniţelor. S-au vîndut deja vreo 15.000 de bilete, dar aştept să mai vindem cîteva mii pînă la ora meciului cu Benfica", a spus Marius Stan la Radio.GSP.ro

De asemenea, preşedintele Oţelului a dezvăluit că a achitat restanţele financiare către jucători: "Sîntem în deficit bugetar şi am fost nevoiţi să facem un credit. Dar acum am plătit toate salariile restante iar zilele acestea vom plăti şi primele restante"

N-ar fi fost o dramă să pierdem cu Voinţa
Preşedintele gălăţean a vorbit şi despre meciul cîştigat în această seară împotriva Voinţei Sibiu, scor 0-1. "Cel mai important e că am luat cele trei puncte, Dorinel are timp să discute cu jucătorii. Era de aşteptat să nu fim într-o formă deosebită la un joc după cel din Champions League. Voinţa putea să cîştige meciul acesta, nici nu vreau să mă gîndesc ce-ar fi fost dacă am fi pierdut", a spus acesta

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.