Campionate

VIDEO » Portarul lui PSV a suferit o accidentare gravă la meciul cu Ajax!

+9 Foto
Przemysław Tytoń, portarul lui PSV, s-a accidentat grav în minutul 30 al meciului cu Ajax Foto: De Telegraaf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 septembrie 2011

UPDATE / Cotidianul De Telegraaf anunţă că Tyton şi-a recăpătat cunoştinţa la spital şi starea sa este stabilă.

Portarul lui PSV Eindhoven a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ajax, scor 2-2, din această după amiază. Polonezul Tytoń s-a ciocnit cu un coechipier, Derijk, în minutul 30, şi a căzut la pămînt, medicii intevenind imediat. Vezi mai jos imagini foto!

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU ACCIDENTAREA!

Goalkeeperul de 24 de ani parea că a suferit o accidentare destul de serioasă, avînd nevoie şi de atenţia medicilor lui Ajax. 6 medici, preparatori fizici şi brancardieri i-au acordat imediat îngrijiri medicale, durînd nu mai puţin de 15 minute pînă a putut fi ridicat pe targă. Portarul a primit oxigen, a fost imobilizat cu ajutorul unui guler cervical şi legat cu atenţie de targă, pentru a nu se mişca nici măcar un centimetru. Astfel a fost transportat la ambulanţă, şi mai apoi la spital. Nu se ştiu încă detalii despre starea lui.

Partida s-a reluat în minutul 46, cu Sinouh în locul lui Tyton, rezerva fiind un portar de 36 de ani aflat la primul lui meci pentru formaţia din Eindhoven. S-au arătat 15 minute de prelungiri pentru prima repriză, care a durat astfel o oră!

Scorul final a fost 2-2. PSV a deschis scorul prin Matavz, în minutul 2, Sigthorsson egalînd chiar la reluarea partidei, în prelungirile primei reprize. Wijnaldum a readus gazdele în avantaj, prin reuşita din minutul 54, iar Bulykin a egalat în minutul 79.

PSV Eindhoven este adversara Rapidului în grupa D a Europa League, pe 29 septembrie urmînd să se joace meciul direct dintre cele două formaţii de la Bucureşti, de la ora 22:05.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.