Liga 1

Cristi Borcea sare la gîtul suporterilor dinamovişti: "Din cauza lor am pierdut multe campionate!"

Cristi Borcea sare la gîtul suporterilor dinamovişti: "Din cauza lor am pierdut multe campionate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2011

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a intervenit telefonic de la Miami şi a acuzat în termeni duri galeria, jucătorii şi antrenorul după derby-ul cu Rapid, terminat la egalitate, 0-0.

"Am fost căcăcioşi. A pornit totul de la suporterii plecaţi. La Vaslui am avut foarte multe ocazii de gol. Lui Liviu Ciobotariu i-a fost frică să atace. Nu mai am ce să spun, sînt supărat atît pe echipă, dar şi pe atitudinea suporterilor. Echipa asta e totuşi pe primul loc.

Am pierdut foarte multe campionate din cauza acestor suporteri. Ei au premeditat acţiunea asta. Unde în lume mai e foc şi comportamentul ăsta? În alte ţări se ştie că dacă faci aşa ceva, ajungi la puşcărie!

CITEŞTE CRONICA DERBY-ULUI DINAMO - RAPID 0-0

Acesta era un meci să nu fie stadionul arhiplin? Dacă erau suporterii la meci, jucătorii şi antrenorii n-ar mai fi fost căcăciosi! Conta enorm o discuţie cu Rapid.

De unde am văzut că nu au avut curaj? Păi la intrarea lui Herea trebuia să îl termine pe loc, pe teren, să sară toţi! Să fie uniţi!", a spus Cristi Borcea în direct la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.