Liga 1

Sergiu Buş aduce un punct nesperat lui Sabău » Tg Mureş - U Cluj 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2011

Clujul lui Ionuţ Badea a scăpat în ultimul minut victoria printre degete, Sergiu Buş reuşind să egaleze în minutul 3 al prelungirilor. Tg Mureş - U Cluj s-a terminat 1-1.

A fost o primă repriză încîntătoare pe municipalul muerşean, ambele echipei au jucat deschis, pe contre, iar fazele s-au succedat la cele două porţi. Cristea şi Machado au ratat cele mai mari ocazii pentru formaţia lui Ionuţ Badea. Primul a trimis cu călcîiul de la 4 metri, deşi era liber, dar Albuţ a prins cu siguranţă (27), apoi acelaşi albuţ a deviat în bară şutul superb al lui Machado (43). Clujenii au avut şi două lovituri de pedeapsă, dar arbitrul Deaconu a închis ochii în fiecare caz. La cealaltă poartă, Subotici şi Cavalli au dus greul, dar fără prea mari reuşite.

Repriza a doua a fost însă mult mai slabă. Ocaziile au lipsit, iar durităţile au ţinut capul de afiş. Sabău a mai trimis în teren un atacant, în locul unui mijlocaş, şi a schimbat sistemul într-un 4-3-3. Dar golul a venit la cealaltă poartă. Machado a centrat nestingherit din marginea careului, iar Gicu Grozav a reuşit primul său gol de la revenirea în Liga 1 (75).

Tony a abut apoi şansa de a mări avantajul oaspeţilor, însă şutul său din colţul careului mic a întîlnit lovit stîlpul porţii (83). Grozav a trecut pe lîngă dublă cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, a driblat şi portarul, dar a trimis pe lîngă poarta goală. Cînd nimeni nu se mai aştepta, mureşenii au reuşit să egaleze, după ce Sergiu Buş a înscris din întoarcere, din interiorul careului (90+3).

Echipe de start:
TG MUREŞ: Albuţ - Vagner, D. Matei, Ghionea, Gugu - Issa Ba, Jamal Mohammed, Ilyeş - Subotici, Cavalli, Fl. Dan
Rezerve: Balauru, Pădureţu, Iencsi, Sg. Buş, Topici, Bumba, Ruiz

U CLUJ: Matache - Achim, Abrudan, Szukala, Mendy - Marinescu, Păcurar, Bazzi - Cojocnean, Machado, Ad. Cristea
Rezerve: Boşneag, Pele, Cl. Niculescu, Unguruşan, Balde, N. Tony, Gh. Grozav

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.