Liga 1

FOTO Băcilă pe urmele lui Totti, Cisse şi Larsson! A intrat în istoria celor mai terifiante accidentări

+5 Foto
Captura din timpul meciului a surprins momentul în care piciorul lui Băcilă este rupt în două de intervenţia lui Gardoş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 September 2011

În minutul 85 al meciului Steaua - Pandurii (1-2), Băcilă a fost prins cu piciorul de sprirjin pe gazon, iar oasele sale nu au rezistat contactului cu Gardoş, olteanul suferind o fractură de tibie şi peroneu.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Ce au în comun francezul Djibril Cisse, croato-brazilianul Eduardo, suedezul Henrik Larsson, italianul Francesco Totti şi Cosmin Băcilă? Toţi au fost victimele unor accidente cutremurătoare pe terenul de fotbal. Din fericire, toţi şi-au continuat carierele, chiar dacă au fost nevoiţi să stea luni de zile pe tuşă.

Victima lui Ganea nu s-a mai întors pe teren

O altă accidentare gravă, cu un român în prim plan, s-a produs în minutul 14 al partidei amicale România - Scoţia, din 2004, cînd Ganea a avut o intrare întîrziată la Kennedy. Acesta a stat pe margine aproape 3 ani, suferind cîteva operaţii de reconstrucţie a genunchiului, însă piciorul era atît de afectat încît Kennedy nu s-a mai putut întoarce niciodată la fotbalul de performanţă. Acum lucrează ca scouter în cadrul clubului Celtic Glasgow şi conduce mai multe fundaţii de caritate.

Băcilă nu e primul caz din Liga 1

În 1999, în minutul 14 al meciului Steaua - Bacău, Lăcătuş a intrat violent asupra lui Vasile Ardeleanu, provocîndu-i o dublă fractură transversală de tibie şi perou şi rupere de ligamente. Din nefericire, accidentarea l-a făcut pe băcăuan să se retragă din fotbal.

VEZI MAI JOS SECVENŢE VIDEO CU CELE MAI TERIBILE ACCIDENTĂRI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.