Stranieri

Motivul incredibil pentru care Marius Constantin nu a ajuns la Tom Tomsk

Fostul fundas al Rapidului, Marius Constantin, a ajuns pana la urma la FC Vaslui, formatia antrenata de Viorel Hizo

Articol de Cătălin Popescu  —  luni, 19 septembrie 2011

După 6 luni, Rapidul a reuşit să scape de Marius Constantin (26 de ani), fotbalist care se afla în Giuleşti de 7 ani şi care a prins 162 de partide în tricoul vişiniu.

Văzut la un moment dat ca o mare speranţă a fotbalului românesc, Marius a ajuns să fie lăsat să plece gratis, după ce alb-vişiniii s-au chinuit în zadar să-l vîndă.

Cea mai interesată echipă de serviciile stoperului în această vară a fost Tom Tomsk, din Rusia, unde fundaşul central a fost chemat să susţină timp de două săptămîni probe de joc. Sovieticii erau gata să plătească 700.000 de euro în schimbul "Spartanului", aşa cum era alintat de Copos, dar s-au răzgîndit brusc! Motivul? Fostul giuleştean i-a şocat în momentul în care s-a urcat pe cîntar, avînd 8 kilograme peste greutatea medie! Ruşii s-au enervat şi l-au trimis pachet în ţară imediat.

"Spartan", salvat de "Dulăul"
Norocul lui Marius s-a numit însă Viorel Hizo, antrenor cu care a lucrat şi în Grant. "Dulăul" a garantat pentru el în faţa lui Adrian Porumboiu, a aşteptat ca alb-vişiniii să-l declare liber de contract şi l-a legitimat. În prezent, stoperul mai are un surplus de greutate de 5 kilograme!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.