Liga 1

Pandurii critică organizarea: "Puteam asista la o nouă tragedie din fotbal"

Băcilă este urcat în salvare

Articol de Adriana Brujan  —  Monday, 19 September 2011

Gorjenii critică deficienţele de organizare de la partida Steaua - Pandurii, după ce a fost nevoie de mai bine de 5 minute pentru ca ambulanţa să intre pe teren pentru a-l prelua pe mijlocaşul Cosmin Băcilă.


"Arbitrii şi observatorii ar trebui scoşi din sistem pentru că au trecut cu vederea cele mai importante aspecte în organizarea jocului. S-a trecut foarte aproape pe lîngă o mare tragedie. Ce s-ar fi întîmplat dacă jucătorul avea nevoie de oxigen?! Cu lacăt pe poartă şi fiind nevoie să se dezumfle acel balon publicitar, au fost necesare 4 minute pentru ca ambulanţa să poată intra pe teren. Dar sînt situaţii în care viaţa unui om poate depinde doar de cîteva secunde. Putea fi vorba de o nouă tragedie în fotbalul românesc şi cineva trebuie să răspundă pentru superficialitatea cu care au fost tratate aceste aspecte", a comentat secretarul general Daniel Băloi.

Cei din conducerea Pandurilor consideră că eliminarea lui Petre Grigoraş a fost exagerată. "Arbitrul de rezervă a făcut exces de zel şi i-a spus lui Istvan Kovacs să-l elimine pe Grigoraş fiindcă a pătruns pe teren. Regulamentul spune că trebuie arbitrat în temeiul legii şi în spiritul jocului. Să zicem că a fost în temeiul legii, dar nu şi în spiritul jocului. Era vorba de un jucător grav accidentat, un jucător care avea nevoie de primul ajutor şi Grigoraş a vrut să vadă care este starea jucătorului şi să-l încurajeze", a spus Băloi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.