Liga 1

Steaua e alături de Băcilă! Gardoş dezvăluie ce i-a spus jucătorului gorjean

Gardoş regretă accidentarea produsă lui Băcilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2011

Roş-albaştrii regretă incidentul din meciul de aseară şi-şi afirmă sprijinul pentru mijlocaşul Cosmin Băcilă! Clubul din Ghencea a postat pe site-ul clubului un comunicat de presă, prin care îl susţine pe fotbalistul gorjean.


"FC Steaua Bucuresti e alături de mijlocaşul Pandurilor, Cosmin Băcilă, care trece prin clipe grele după accidentarea suferită în partida de aseară. Steaua regretă nespus de mult accidentarea suferită de Cosmin Băcilă şi consideră că jucătorul echipei noastre, Florin Gardoş, nu a avut nici un moment intenţia de a-l accidenta. Clubul nostru îi urează lui Cosmin Băcilă multă sănătate şi îi doreşte să revină cît mai repede pe gazon".

"Îmi pare foarte rău că l-am accidentat pe Cosmin. Nu am avut nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Am trecut şi eu prin astfel de momente şi nu doresc nimănui să păţească ceea ce a păţit el. Am fost astăzi la spital, am stat de vorba cu el şi mi-a spus că nu îmi poartă ranchiună. Mă rog la Dumnezeu să se facă bine cît mai repede", a declarat Florin Gardoş pentru site-ul clubului.

"Îmi pare foarte rău, sînt momente pe care nu şi le doreşte nimeni. Îi doresc multă sănătate şi să revină cît mai repede pe gazon"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"A fost o seară tristă pentru noi toţi. Doamne ajută să revină rapid şi, din propria experienţă, sînt convins că va reveni mai puternic din punct de vedere mental"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

Gardoş riscă 24 de etape de suspendare. Cazul va fi judecat miercuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.