Liga 1

MM plînge după Ghencea: "Plătim tribut faptului că ne plimbăm etapă de etapă"

Tribunele pline din Ghencea sint doar o amintire pentru oficialii Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 September 2011

Ajunşi la al doilea eşec consecutiv în campionat, steliştii încep să ducă dorul stadionului din Ghencea. Managerul general Mihai Stoica a împrumutat discursul rivalilor din Giuleşti şi a spus că echipa plăteşte acum tribut faptului că nu mai joacă pe stadionul din bulevardul Ghencea.

"Am pierdut 3 meciuri din 7, asta e o contraperformanţă la care nu ne aşteptam. Plătim tribut faptului că ne plimbăm etapă de etapă prin ţară. Dar asta nu e o scuză, trebuie să strîngem rîndurile şi să reuşim două victorii în următoarele două etape. NU credeam că o să ajungem aici", a spus Mihai Stoica la GSPTV.

Managerul roş-albaştrilor a comentat şi accidentarea oribilă suferită de Cosmin Băcilă în meciul de aseară, Steaua - Pandurii, şi a spus că Florin Gardoş n-ar trebui să fie suspendat mai mult de trei etape. Oficialii gorjeni au cerut ca fundaşul stelistul să fie suspendat pînă-şi revine Băcilă.

"Nu e nevoie să ne construim apărarea în cazul lui Gardoş. E pur şi simplu un accident nefericit, nu a avut nici un fel de intenţie. Pînă la urmă a fost o intrare la minge, ajungem deja să fim penibili dacă cerem ca fotbalistul nostru să fie suspendat un an. Florin n-a avut nici o intenţie.

Din cauza arbitrajului s-a întîmplat ce s-a întîmplat, a fost mai mult decît permisiv. Pintilii a fost ţinut cu forţa în teren, Viera era să-i rupă piciorul lui Tănase. Cea de ieri n-a fost o zi care merită trăită", a mai spus MM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.