Tenis

Supriză la BRD Năstase-Ţiriac Trophy: Robredo iese din primul tur!

Tommy Robredo era cap de serie numărul 5 la București

Articol de Florin Dincă  —  luni, 19 septembrie 2011

Tommy Robredo a ratat astăzi calificarea în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, după ce a fost învins în două seturi de Joao Souza cu 6-4 7-6(5).


Ibericul, cap de serie numărul 5, era cotat la pariuri cu a patra şansă la cîştigarea turneului, o victorie aducîndu-le pariorilor de 8 ori suma mizată. Din păcate pentru ei, brazilianul Joao Souza a reuşit surpriza, eliminîndu-l pe spaniol în numai două seturi. Robredo s-a aflat la prima participare la Bucureşti.

Vremurile în care Tommy era numărul 5 mondial au apus. Astăzi, la Arenele BNR, Robredo n-a fost în cea mai bună formă. A jucat de la egal la egal cu Souza, dar brazilianul a cîştigat aproape toate punctele în momentele cheie ale meciului.

A profitat din plin în prima parte a setului de un prim serviciu foarte puternic, dar şi de nesiguranţa lui Robredo, care i-a permis să aibă 5 mingi de break! Două au fost suficiente pentru cîştigarea setului cu 6-4.

Spaniolul părea că îşi revine în actul secund, dar Souza l-a împins în tie-break pe care şi l-a adjudecat la 5. Souza cîştigă cu 6-4 7-6(5) şi merge în turul doi, unde îl poate întîlni pe Adrian Ungur, dacă românul trece de cehul Lukas Rosol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.