Liga 1

Paszkany îi răspunde lui Porumboiu: "Vasluienii sînt ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraj"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2011

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a ţinut să-i răspundă omologului său de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Sper deosebire de conducătorul vasluian, finanţatorul din Gruia a fost ceva mai elegant în declaraţii.

Şi CFR-iştii au început să-l acuze pe arbitrul Augustus Constantin. Bineînţeles, în viziunea "feroviarilor", centralul i-a favorizat pe oaspeţi.

"Am avut două penalty-uri neacordate la 0-0, dar de astea nu mai spune nimic domnul Porumboiu. La fel de bine, analizaţi faza în care Beto e trimis la spital. Nu acuz că a fost intenţie, dar nici măcar un cartonaş galben? De restul ce să mai spun, am fost mai buni! Ar fi mai bine să lăsăm fotbalul să se joace pe teren, nu în declaraţii. Ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraje ar fi vasluienii.

La golul Vasluiului a fost o greşeală de arbitraj, recunosc, dar penalty-ul la Sougou a fost clar. Eu cred că noi am fost dezavantajaţi astăzi. Problema cea mare a fost că arbitrul a scăpat jocul de sub control spre final şi a devenit tot mai dur.

Nu poate contesta nimeni că am fost cu două clase peste Vaslui, iar ei nu au avut nici o ocazie pînă la golul doi. Dar aşa e domnul Porumboiu, începe să dea din gură ca să acopere neregulile din arbitraj îndreptate în favoarea echipei sale", a spus Arpad Paszkany la DigiSport Special.

CFR Cluj - Vaslui s-a terminat 2-0. Au marcat Cadu, din penalty, şi Weldon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.