Cupa Romaniei

Cînd s-a născut portarul Stelei, Ganea avea deja 9 goluri în Liga 1! :)

Valentin Cojocaru este rezerva lui Stanca după accidentarea lui Tătăruşanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2011

Ionel Ganea va juca joi pentru Sănătatea Cluj, adversara Stelei din Cupa României. Fostul internaţional ar putea să-l aibă în faţă pe cel mai tînăr portar pe care l-a întîlnit în cariera lui de profesionist


Ionel Ganea a luptat contra Stelei pentru Craiova, pentru Rapid şi pentru Dinamo. De data asta nu mai e adversarul roş-albaştrilor cu o rivală tradiţională, ci cu Sănătatea Cluj. Ardelenii din Liga a III-a l-au legitimat special pentru duelul din "16"-imile Cupei României. Ganea ar putea să aibă parte de o surpriză la revenirea sa pe teren, ceva ce nu i-a mai fost dat să vadă într-o carieră întreagă!
Steaua va merge la Buzău cu un portar-copil.

Cojocaru are 15 ani şi e rezerva lui Răzvan Stanca. Puştiul care cîştigă bani din alocaţie, nu din fotbal, s-ar putea trezi pe teren în cazul unei accidentări a lui Stanca sau dacă Răzvan ar fi eliminat. Şi-ar avea de apărat şuturile "Ganezului", un atacant cu 23 de ani mai bătrîn decît el! Cînd s-a născut stelistul Cojocaru, Ganea jucase deja pentru FC Braşov şi pentru Universitatea Craiova în Liga I şi-şi trecuse în CV 9 goluri înscrise.

130 de goluri a marcat Ganea (38 de ani) în toată cariera pentru cluburile la care a evoluat

17 goluri a înscris Ganea la echipa naţională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.