Liga 1

Tătăruşanu i-a încurcat: Steaua joacă derby-uri cu un singur portar, Piţurcă a rămas doar cu rezerve!

Tătăruşanu s-a accidentat în meciul cu Pandurii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 September 2011

Tătăruşanu şi-a rupt glezna şi va absenta o lună, timp în care echipa lui de club are meciuri tari în campionat şi în Europa, iar ”naţionala” joacă ultimele partide din preliminariile Euro.

Portarul s-a accidentat grav la Ploieşti şi le-a dat tuturor planurile peste cap! Steaua trebuie să se descurce fără el în cîteva partide importante din Liga 1, precum cele cu Oţelul şi cu Vaslui, plus în următoarele două runde din Europa League, la Larnaca şi la Haifa. Roş-albaştrii cred că portarul poate fi recuperat doar pentru derby-ul cu Rapid, de pe 22 octombrie. Pînă atunci, apără Răzvan Stanca, iar rezervă rămîne copilul Cojocaru, de 15 ani, un goalkeeper de liceu!

Şi Piţurcă e afectat de problemele pe care le are Tătăruşanu. "Naţionala" joacă pe 7 octombrie cu Belarus şi pe 11 octombrie în Albania, jocuri pentru care Ciprian a ieşit deja din calcule. Soluţii? Pantilimon, rezervă la Manchester City, şi Lobonţ, care a profitat de o accidentare a titularului Stekelenburg ca să revină în poarta Romei, în weekendul trecut.

Ce meciuri joacă Steaua fără Tătăruşanu:
Steaua-Sănătatea Cluj (Cupa României)
Sportul-Steaua (Liga 1)
Steaua-Oţelul (Liga 1)
Vaslui-Steaua (Liga 1)
AEK Larnaca-Steaua (Europa League)
Maccabi Haifa-Steaua (Europa League)

Ce meciuri ale "naţionalei" pierde Tătăruşanu:
România-Albania
Belarus-România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.