Liga 1

Paszkany continuă războiul cu Porumboiu: "E frustrat din cauza impotenţei echipei sale"

Arpad Paszkany

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 septembrie 2011

Cine credea că scandalul dintre Adrian Porumboiu şi Arpada Paszkany s-a sfîrşit odată cu disputarea meciului dintre CFR şi Vaslui s-a înşelat amarnic! Patronul "feroviarilor clujeni" i-a răspuns omologului său de la Vaslui, după ce Porumboiu a făcut acuzaţii fără precedent la finalul meciului de aseară, încheiat cu victoria CFR-ului, 2-0.

Porumboiu a acuzat la finalul meciului că CFR Cluj a cîştigat trofee numai datorită blaturilor, "cupele alea de le ia CFR-ul sînt putrezite, sînt pline de mizerii. Sper să iasă odată şi-odată la iveală murdăriile acestea pe care le fac blatiştii de la Cluj"

Reacţia lui Paszkany nu a întîrziat să apară, finanţatorul clujean spunînd că Porumboiu a ieşit la atac numai pentru a ascunde înţelegerile pe care el le-a făcut pentru a asigura succesul echipei sale.

"Porumboiu e frustrat faţă de impotenţa echipei pe care o conduce. Se ştie că anumite persoane încearcă prin prezenţa lor pe anumite posturi de televiziune să distragă atenţia de la anumite fapte ale lor. Anul tercut era domnul Iancu, acum e Porumboiu.

Eu cred că fotbalul este despre fotbalişti, apoi despre antrenori. Preşedinţii şi patronii n-ar trebui să apară mai deloc pe la televizor, de-asta nu vreau să-i răspund acuzelor lui Porumboiu. Poate că aceste declaraţii ar strica imaginea echipei mele dacă le-ar spune persoane care chiar au făcut ceva în fotbal, nu de-alde Porumboiu"a spus Paszkany la GSPTV.

CFR Cluj - FC Vaslui s-a terminat 2-0. Cele două reuşite au fost semnate de Cadu, din penalty, şi Weldon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.