Liga 1

Calculele lui Badea: "Am cheltuit cu Zicu 2,7 milioane de dolari!"

Zicu joacă acum la ŢSKA Sofia, pe un salariu de 350.000 de euro

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Badea îi răspunde cu cifre lui Ianis, căruia îi transmite că "a avut salariu consistent şi i-am mai dat şi 400.000 de dolari la semnătură!".

"Domnul Badea nu şi-a respectat înţelegerea faţă de mine, nu mi-a dat banii pe care mi-i datorează", a acuzat Ianis Zicu zilele trecute. Nicolae Badea se apără făcînd publice sumele cu care a fost plătit atacantul de 27 de ani în perioadele petrecute la Dinamo, din care un an şi jumătate s-a aflat într-o perioadă de recuperare după o accidentare gravă de la genunchi.

"Dinamo a cheltuit în total cu Zicu 2,7 milioane de dolari. În perioada în care el a fost accidentat, adică aproape un an şi jumătate, clubul Dinamo i-a plătit 400.000 de dolari, salariul integral, plus costurile medicale în valoare de 98.000 de dolari. Cînd s-a întors de la Inter, Ianis a primit jumătate din salariul pe care îl avea în Italia, iar noi i-am plătit încă 400.000 de dolari la semnătură, plus un contract stagional de 240.000 de dolari! În momentul în care a plecat la Poli Timişoara, Zicu a semnat din postura de fotbalist liber de contract, noi nu am avut nici o pretenţie financiară", a precizat Badea.

"Suma pe care o am de primit nu e mare, e infimă în comparaţie cu banii la care am renunţat ca să joc la Dinamo. Să nu uite că am renunţat la sute de mii de euro acceptînd diminuarea drastică a salariului" (Ianis Zicu, atacant ŢSKA Sofia)

26 de goluri în 112 de meciuri a marcat Zicu pentru Dinamo, în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.