Liga 1

Wesley l-a transformat în Robocop pe Beto: ”Cînd m-am văzut în oglindă, m-am speriat!”

Beto a ieşit şifonat dintr-un duel cu vasluianul Wesley

Articol de Marius Tuhuţ  —  Wednesday, 21 September 2011

Portarul lusitan va lipsi astăzi în Cupă, dar nu va rata derby-ul cu Rapid din weekend

Antonio Pimparel "Beto" nu va uita prea repede ciocnirea cu Wesley în urma căreia s-a ales cu pometele şi arcada spartă. Beto nu a mai putut continua partida, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-au aplicat 36 de copci! "Pe moment nu am simţit durere, nu ştiam ce s-a întîmplat. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, să nu mai insist, şi nu înţelegeam de ce. Cînd m-am văzut în oglindă, m-am speriat. Nu credeam că arăta aşa de urît", a povestit Beto.

Portarul lusitan nu va juca astăzi în Cupa României. "I s-a făcut o tomografie şi apoi a fost cusut la Clinica de Oftalmologie. A fost nevoie de 36 de puncte de sutură", a menţionat medicul formaţiei feroviare, Ovidiu Dragoş. Totuşi, portarul nu va rata derby-ul cu Rapid. "Sută la sută voi putea să joc, asta dacă va decide antrenorul să mă trimită între buturi. Sînt aici pentru suporteri, sîntem o familie împreună. E prea devreme să vorbim de o campioană, cert e că avem o mare echipă. Nu avem vedete, la noi există o singură vedetă: echipa!", a conchis goalkeeperul lui CFR.

"Nu-i port pică lui Wesley, nu sînt supărat. A fost un accident, noi ne cunoaştem şi ne respectăm reciproc"
Beto, portar CFR

"Beto nu ştia exact ce a păţit. Sînge a curs puţin, dar deschizătura sub ochi era mare. Nu putea sub nici o formă să continue jocul. După ce s-a văzut în oglindă, mi-a dat dreptate"
Ovidiu Dragoş, medic CFR


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.