Liga 1

GALERIE FOTO Cancan susţine că brigada de la FCM Tg. Mureş-U Cluj a petrecut cu femei înainte de meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 September 2011

În ediţia de astăzi, Cancan publică un material în care susţine că la pensiunea Mureş, din Sîngeorz, brigada de arbitri formată din Alexandru Deaconu, Ovidiu Artene, Iulius Timar şi Paul Unimătan, care a condus apoi FCM Tg. Mureş-U Cluj 1-1, ar fi petrecut noaptea cu femei venite special pentru a le ţine companie. De asemenea, la aceeaşi pensiune în noaptea respectivă a dormit şi Gabi Balint, selecţionerul Moldovei.

Patronii pensiunii susţin că totul este o invenţie şi că îi vor acţiona pe jurnalişti în instanţă.

Conform tabloidului bucureştean, Balint a stat în cameră cu o blondă venită cu taxiul la Pensiune şi condusă de un om al casei direct la masa fostului internaţional român. Apoi, Balint a fost zărit la fereastra unei camere, trăgînd perdelele. Mai tîrziu, în acelaşi loc femeia care a urcat cu Balins a fumat o ţigară.

Alte două tinere, o roşcată şi o blondă, ar fi văzut alături de arbitri, într-un separeu, prima repriză a meciului Dinamo-Rapid, 0-0. Apoi s-a urcat în camere, alături de două dintre tinere, o alta rămînînd jos.

De asemenea, Cancan scrie că la aceeaşi pensiune a sosit a doua zi dimineaţă şi Anton Heleşteanu, observator şi membru în Comisia Centrală a Arbitrilor, dar care nu avea nici o legătură cu partida FCM Tg Mureş-U Cluj, scor final 1-1.

Conform Gazetei Sportrurilor, brigada de arbitri a avut cel puţin trei greşeli majore făcute în favoarea gazdelor la partida condusă: două penalty-uri făcute de Ghionea, plus un cartonaş roşu pe care îl merita Jamal.

Dacă reprezentanţii clubului din Tg Mureş spun că "noi nu avem ce să declarăm, nu sîntem implicaţi cu nimic", reprezentanţii pensiunii sînt foc şi pară: "Cele două femei erau soţia mea şi o apropiată a familiei. Vom da în judecată publicaţia Cancan pentru defăimare. Era vorba despre un eveniment privat la care am invitat nişte prieteni de familie. Balint era în oraş şi a trecut să ne vadă, avem un prieten comun", a declarat Marius Iacoban, patronul pensiunii Mureş.

Vezi mai jos o galerie foto cu imaginile publicate astăzi de Cancan

Un alt scandal sexual petrecut în România şi în care au fost implicaţi arbitri este cel din 2000, cînd înainte de Ceahlăul-Austria Viena, în Cupa Intertoto, arbitrilor francezi le-au fost oferite "folcloriste". Francezii au făcut raport şi s-a lăsat cu sancţiuni drastice, printre care suspendarea Ceahlăului pentru doi ani din Europa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.