Liga 1

Dumitru Dragomir nu se fereşte: "Arbitrul de tuşă de la CFR-Vaslui a văzut ofsaidul, dar a vrut să «i-o tragă» lui Porumboiu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2011

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că Steaua îşi va reveni după meciul pierdut cu Pandurii (1-2) şi că arbitrul de tuşă din partida CFR - Vaslui 2-0 a vrut să "i-o tragă" lui Porumboiu.

"Nu o să fie nici o surpriză cu Sănătatea Cluj, vedeţi-vă de treabă. M-am uitat bine cum a pregătit Levy echipa în faţa lui Schalke. La cît au alergat în Europa League acesta a fost motivul care i-a făcut să piardă cu Tg.Jiu.  Grigoraş este un băiat serios, care a reuşit de cînd a intrat în fotbal. Nu se ceartă cu nimeni, nu înjură pe nimeni".

...despre asigurările în fotbal

"Nu înţeleg de ce jucătorii nu îşi fac asigurări? Pentru o lovitură la cap, companiile de asigurări trebuie să îţi dea bani. E o meserie foarte grea şi nici la box nu e atît de dur. Acolo, dacă primeşti un pumn, te arunci la pămînt".

...despre greşelile de arbitraj din CFR - Vaslui 2-0

"În meciul CFR-ului arbitrii au greşit. Băiatul lui Gh.Constantin e cinstit, dar nu are talent. Iar celălalt arbitru a văzut ofsaidul, dar a vrut să i-o tragă lui Porumboiu", a declarat Dragomir la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.