Cupa Romaniei

Ionel Ganea: ”Cei de la Sănătatea au insistat să vin să joc. Dacă o să am şansa să dau gol, nu o să iert nimic”

Ganea vrea să le dea gol steliştilor

Articol de Valentin Şchiopu  —  miercuri, 21 septembrie 2011

Atacantul de 39 de ani spune că ”viruşii verzi” şi-au propus să meargă mai departe în Cupa României


Ionel Ganea (38 de ani) spune că faptul că a acceptat să vină la Sănătatea Cluj, pentru a juca în şaisprezecimile Cupei României, nu are legătură cu trecutul său anti-stelist. "Ce treabă să am cu Steaua? E o echipă pe care o respect ca pe orice altă grupare din România. Prietenul meu Sorin Vădana a insistat mult să joc o partidă pentru Sănătatea Cluj şi am acceptat pînă la urmă, deşi sincer nu prea aş fi vrut. Am şi eu o vîrstă, dar au tot insistat şi am zis: "Ok! Hai să vă fac pe plac"", a spus fostul internaţional.
Atacantul a dezvăluit că "viruşii" verzi nu glumesc cînd spun că vor să se califice împotriva Stelei. "Ei speră să se califice, Steaua are ceva probleme. Nu e treaba mea să discut despre ce se întîmplă la Steaua. Trebuie să arunci o privire în interior pentru a-ţi da seama ce se întîmplă acolo. Nu e cazul meu, chiar nu mă interesează. Dacă voi avea posibilitatea să marchez, nu voi ierta nimic. Problema e să mai pot alerga, să nu dea ăia de pămînt cu mine. Fotbalul e ca mersul pe bicicletă, dar îţi trebuie mult antrenament", a glumit atacantul de 38 de ani.

"N-am nimic de demonstrat Stelei. Ar fi culmea să mai am astfel de ambiţii prosteşti la vîrsta mea. Cei de la Sănătatea au insistat să joc în acest meci şi nu i-am putut refuza" - Ionel Ganea, atacant

5.000 de euro va încasa Ionel Ganea pentru prezenţa sa în tricoul Sănătăţii Cluj la meciul de mîine cu Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.