Cupa Romaniei

Tibor Moldovan aprinde meciul din Cupă: "Conducerea îi spunea lui Andone cine să joace!"

Moldovan a avut o experienţă scurtă în Ungaria, iar în ţară a evoluat pentru Alba Iulia, Farul, Dinamo şi Bistriţa

Articol de Eduard Apostol, Bogdan Fechită  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Luceafărului Oradea declară că nu a evoluat mai mult în perioada petrecută în Ştefan cel Mare deoarece "Fălcosul" asculta ordinele venite din birouri


Un fost jucător al roş-albilor tensionează partida de azi, din "16"-imile Cupei României, Dinamo - Luceafărul Oradea, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DolceSport, de la ora 21:15. Tibor Moldovan, acum la Luceafărul şi care a evoluat în sezonul 2004 - 2005 în Ştefan cel Mare, îl acuză pe antrenorul de atunci al "cîinilor", Ioan Andone, că alcătuia primul "11" la indicaţiile şefilor.

"Am avut o perioadă nefastă la Dinamo, unde nu mi s-a oferit şansa de a juca. Am vorbit cu antrenorul de atunci şi mi-a explicat că sînt cerinţe din partea conducerii să evolueze altcineva, eu rămînînd astfel pe dinafară. Asta deşi suporterii mă cereau pe teren, întrucît veneam după o perioadă bună la Alba Iulia, unde am înscris goluri frumoase", a spus Tibor Moldovan pentru ebihoreanul.ro.

"S-a evidenţiat băgîndu-şi prietena în spital"
Ioan Andone i-a răspuns ieri atacantului de 29 de ani: "E un mincinos şi nici nu vreau să iau în seamă toate porcăriile. Spun atît: în viaţa mea nu i-am zis vreunui jucător că nu are şanse, indiferent de echipa pe care am pregătit-o. Asta declar cu mîna pe Biblie, altceva nici nu mai vreau să comentez".

Oficialii "cîinilor" s-au amuzat de declaraţiile lui Moldovan: "Să nu uite că a venit la Dinamo după ce şi-a bătut prietena pînă a băgat-o în spital, ăsta a fost singurul lucru prin care s-a afirmat în carieră. Apoi, cine e vinovat că el n-a reuşit să se impună în faţa unor atacanţi precum Niculescu, Dănciulescu, Mihalcea, Bălţoi sau Drăgan?!".

"Trebuie să avem încredere că putem trece de Dinamo"
Tibor Moldovan, atacant Luceafărul

1 gol în 5 meciuri a reuşit Moldovan pentru Dinamo în Liga 1, el avînd apariţii pentru "cîini" doar pe finalurile de meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.