Liga 1

Viorel Hizo atacă CCA: "Arbitrii se judecă între ei şi muşamalizează tot, noi antrenorii suferim"

Viorel Hizo și Augustus Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2011

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a comentat la GSPTV deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul LPF, comisie care l-a suspendat trei etape pe urma eliminării din meciul cu CFR Cluj.

Tehncianul echipei moldave nu s-a arătat foarte deranjat de suspendare, însă a pornit un nou atac la adresa CCA şi a arbitrilor români. Acesta acuză faptul că greşelile "fluieraşilor" sînt judecate tot de arbitri şi l-a contestat vehement pe asistentul Popa, cel care a anulat un gol valabil echipei sale în meciul din Gruia.

"Popa ne-a făcut praf pe unde ne-a prins. Acest om este de neimaginat, poţi să fi mut sau să nu simţi nimic în timpul unui meci, dar tot o să ai o reacţie. Nu arbitrajul lor a fost provocat de mine, ci reacţia mea a fost provocată de prestaţia lor. Arbitrul scris în raport că am protestat vehemt şi nu am vrut să părăsesc terenul. Păi el nu a învăţat la primară că cel mai scurt drum între două puncte e linia dreaptă?!

Arbitrii ăştia mi-au schimbat de vreo 3-4 ori cursul în viaţă, am avut numai de suferit de pe urma lor. Ei se judecă unul pe altul,  muşamalizează tot, stau cîte două trei meciuri, apoi se întorc şi mai fac praf un meci. Noi, antrenorii, suferim cel mai mult, pentru că rezultatele ne menţin în funcţie", a spus Viorel Hizo la GSPTV.

Gazeta a anticipat corect deciziile Comisiei de Disciplină!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.