Tenis

Adrian Ungur a ratat calificarea în "sferturi" deşi a avut 4 mingi de meci!

Adrian Ungur

Articol de Florin Dincă  —  joi, 22 septembrie 2011

Adrian Ungur a fost învins astăzi de Joao Souza cu scorul de 6-4, 6-7(6), 1-6, ratînd calificarea în sferturi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Acesta a ratat şansa de a deveni primul român calificat după patru ani în faza sferturilor la Bucureşti. Ultima dată s-a întîmplat în 2007, cînd Victor Hănescu a reuşit să ajungă în finală.

Ungur nu s-a speriat în debutul meciului de brazilianul Souza, cel care a provocat marea surpriză a turului I, eliminîndu-l pe fostul număr 5 mondial, Tommy Robredo.

Românul a început decis partida, cîştigînd primul set la 4. Misiunea dificilă a venit în actul secund în tentativa sa de a închide partida cît mai repede.

Souza a reuşit break-ul la 2-2, dar Ungur a răspuns imediat, egalînd. A ratat o minge de meci la 5-4, dar a fost împins în tie-break, acolo unde a condus cu 6-3! Adrian a pierdut însă 5 puncte la rînd şi în acelaşi timp şi setul.

Setul trei a fost unul negru pentru român, care a izbutit să cîştige un singur game, Souza lămurind rapid problema învingătorului.

Ungur l-ar fi întîlnit în următorul meci pe învingătorul dintre Filippo Volandri şi Marcel Granollers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.