Liga 1

Iancu: "Vorbele dulci-mieroase ale lui Paszkany atrag doar muştele"

Marian Iancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 September 2011

Marian Iancu a lansat un atac dur la adresa echipei CFR Cluj şi a finanţatorului acesteia, Arpad Paszkany.

"Avem un fotbal denaturat, prestabilit, condus de indivizi cu telecomenzi. Cît voi fi în fotbal, îi voi arăta cu degetul. Dacă sfidezi orice evidenţă şi îi faci lui Porumboiu asemenea intrare periculoasă, cu talpa înainte, aşa cum s-a întîmplat la meciul din Gruia, ce rost mai are să investeşti?!

I-am spus lui Gigi Becali de mult că nu are nici o şansă, el spunea că nu mai sînt meciuri trucate. Acum şi-a schimbat discursul, e bine să se oprească, să nu mai investească. Îşi bate joc de bani. Oricît ar investi, şi e unul dintre cei care merită aplauze pentru dorinţa lui nebună de a duce Steaua sus, există meschinării, duplicitate şi perversitate în fotbalul nostru.

Porumboiu îşi va distruge sănătatea cu Vasluiul. Îmi aduc aminte declaraţii date de foşti jucători ai lui CFR despre meciurile fostei lor echipe care nu vin decît să susţină afirmaţiile noastre din exterior. Chiar iese fum fără foc? A inventat Paszkany apa caldă cu vorbele lui dulci-mieroase, care atrag doar muştele", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.