Liga 1

Gigi nu a vrut să dea 800.000 de euro pe un jucător. Acum a reuşit a patra "dublă" în 10 meciuri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 septembrie 2011

A fost în curtea Stelei timp de 5 luni sub formă de împrumut, dar Gigi Becali nu a vrut să plătească 800.000 de euro pentru a obţine definitiv semnătura jucătorului brazilian. Maicon Oliveira s-a întors în Ucraina, la Volyn Luţk, echipă pentru care a înscris nu mai puţin de 11 goluri în 10 meciuri.

Vîrful a reuşit a patra dublă în noul sezon în partida din Cupa Ucrainei, cîştigată de Volyn cu scorul de 7-1 împotriva celor de la Ilişiveţ Mariupol. Brazilianul a înscis golul de 2-0 şi 5-1.

Steaua a pierdut toţi atacanţii din sezonul trecut

Marius Bilaşco, Maicon, Marius Onofraş, Nicolae Dică, Lucian Burdujan şi Romeo Surdu au părăsit pe rînd curtea Stelei lăsînd în urma lor un gol imens, pe care Raul Rusescu (3 goluri), Stefan Nikolici (nici un gol), Tatu (două goluri), Florin Costea (nici un gol) şi Mihai Costea (3 goluri) încearcă din răsputeri să-l înlocuiască. Atacul roş-albaştrilor nu a înscris cît a reuşit Maicon în startul noii stagiuni (8 / 11).

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Moraes

Finanţatorul echipei din Ghencea a încercat să aducă un "atacant mai valoros decît Maicon", dar transferul lui Junior Moraes nu s-a mai realizat şi brazilianul a ajuns la ŢSKA Sofia, echipă pe care Steaua a eliminat-o în play-offul Europa.

- Maicon este golgeter în campionatul Ucrainei cu 8 goluri marcate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.