Liga 1

Cîinii preiau modelul Fenerbahce: Fotbal, fete şi puştani

Inițiativa lui Fener a fost o premieră mondială. FOTO Reuters

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 23 septembrie 2011

Dinamo a solicitat ieri ca la meciurile cu porţile închise, cu Concordia şi cu FC Braşov, să aibă voie doar femeile şi copiii


Conducerea dinamovistă doreşte să lupte împotriva huliganismului pe stadioane şi s-a gîndit să adopte modelul turc după ce Dinamo s-a ales cu trei etape de suspendare în urma incidentelor pirotehnice de la derby-ul cu Rapid (0-0). Marţi, la Fenerbahce - Manisaspor au asistat 41.663 de spectatori, publicul fiind format numai din femei şi copii! Nicolae Badea a anunţat ieri: "Am propus în scris forurilor competente convertirea sancţiunii partidelor cu porţile închise în accesul doar al femeilor şi copiilor, exact cum s-a procedat şi în Turcia".

Aseară, cu Luceafărul Oradea, "cîinii" au ispăşit prima etapă din pedeapsă şi speră ca la partidele cu Chiajna şi cu FC Braşov să fie încurajaţi de reprezentantele sexului frumos şi de copii. La ultimele două partide de acasă ale roş-albilor, cu Oţelul şi cu Rapid, au fost 2.000, respectiv 4.500 de fani!


"Comportamentul lui Răzvan s-a alterat!"
"Cîinii" au depus memoriu împotriva lui Răzvan Lucescu, după ce acesta i-a strigat lui Colţescu la pauza meciului Dinamo - Rapid: "Vreţi să-i faceţi campioni p-ăştia, care sînt ruşinea Europei?". "Meseria de antrenor e incompatibilă cu manifestările lui Răzvan Lucescu. Vom cere sancţionarea lui. Începe să-şi altereze acea imagine de acum doi-trei ani, a antrenorului cu discurs elegant. S-a schimbat în rău din punct de vedere comportamental. Trebuie pedepsit pentru acea declaraţie incalificabilă şi nereală!", a spus Nicolae Badea la Fanatik Show.

"Săgeată" ratează Petrolul
La antrenamentul de ieri dimineaţă, după un contact mai tare cu un coechipier, Marius Niculae a rămas întins pe gazon. Fotbalistul de 30 de ani a primit îngrijiri medicale şi a aflat că a suferit o contuzie puternică la piciorul drept, astfel că va avea nevoie de o pauză de cîteva zile. "Săgeată" nu a evoluat aseară, cu Luceafărul Oradea, şi riscă să piardă şi meciul cu Petrolul, de duminică, de la ora 21:30, liveTEXT GSP.ro şi în direct la DigiSport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.