Liga 2

EXCLUSIV Ameninţări de blat la Brăila - Poli Iaşi. Ion Viorel ameninţă că retrage echipa din campionat

Ion Viorel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 septembrie 2011

Scandal incredibil în Liga a 2-a. Tehnicianul echipei CF Brăila, Ion Viorel, ameninţă cu retragerea din campionat dacă echipa sa va fi dezavantajată în meciul de la finalul acestei săptămîni cu Poli Iaşi.

Antrenorul a declarat în exclusivitate pentru Radio GSP că oameni din conducerea clubului au fost contactaţi de cei de la Poli Iaşi, care le-au cerut să se dea la o parte în meciul de sîmbătă. Oficialii brăileni au refuzat din start ideea pentru că au un proiect extrem de interesant şi astăzi, subit, Federaţia Română de Fotbal a schimbat toţi arbitrii şi observatorii.

Ion Viorel ameninţă că va retrage echipa de pe teren dacă simte că este furat şi apoi o va retrage şi din campionatul ligii secunde.

"Eu vreau să fac pentru Brăila ce-am făcut pentru Buzău, să-i duc în prima ligă, şi nu mă voi lăsa pînă cînd nu voi reuşi acest lucru. Sper să duc Brăila acolo unde-i este locul. Am reuşit să aduc şi suporterii alături de echipă, la meciul din Cupă au fost 10.000 de oameni", a  spus Ion Viorel la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.