Liga 1

Gigi Becali despre amenzile de la UEFA: "Sînt un prost, pentru ce să plătesc eu?!"

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 September 2011

Gigi Becali a vorbit despre incidentele provocate de suporterii Stelei, dar şi de cei ai lui Dinamo, în ultima vreme.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost doar amendă. Nu e nici un fel de problemă, plăteşte Gigi Becali. Gigi Becali e prost, pentru ce plătesc eu?! Sînt 20.000 de euro, să aducă banii cei care au comis incidentele. Problema e să nu mai facă, dă-i naibii de 20.000 de euro! Eram recidivişti, ne puteau suspenda terenul. În două meciuri acasă, cu Larnaca şi cu Maccabi Haifa tot mai încasăm 6-700.000 de euro pe puţin.

Ei zic că iubesc echipa, dar nu înţeleg cum pot să facă rău. Sînt oameni care fac rău cînd iubesc, asta e! Cu mine nu au ce să aibă, am eu vreun contract cu suporterii? Un om este proprietar la o societate, nu am nici o convenţie cu acei suporteri şi nu am nici o obligaţie. Nici ei faţă de mine, nici eu faţă de ei. Dacă au ceva cu mine, legea trebuie să aibă ceva cu ei. Nu am voie să trăiesc la mine în ţară?

Să facă alte legi pentru suporteri în Codul Civil şi în Codul Penal dacă lor nu li se aplică aceleaşi legi. Nu există ordine în ţara asta, păi vezi în Anglia aşa ceva?! Numai prin lege se face ceva", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Steaua a fost amendată de UEFA cu 20.000 de euro, cîte 10.000 pentru incidentele petrecute atît la meciul de la Cluj, cît şi la cel de la Sofia, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali despre suporterii...

...lui Dinamo: "Nu comparaţi suporterii noştri cu cei ai lui Dinamo. Ai noştri sînt răi, dar ăia de la Dinamo întrec orice limită, ce fac ei se numeşte huliganism, trebuie arestaţi toţi! Ce se întîmplă acolo este inadmisibil! Echipa lor e pe primul loc şi tu vii cu torţe, faci război! Abia aşteaptă să vină ora meciului să facă acte de huliganism"

...Rapidului: "Ăştia de la Rapid încurajează echipa, indiferent de rezultat. Ăia sînt suporteri adevăraţi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.