Liga 1

Gică Mihali a depăşit cel mai greu moment alături de Cornel Dinu: "Mister mi-a salvat viaţa!"

Gică Mihali a jucat 7 ani pentru Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2011

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Gheorghe Mihali, povesteşte cum a fost la un pas de moarte şi salvat de Cornel Dinu. În 2000, cînd juca pentru cîini, Mihali, care avea o afecţiune la colon, a fost dus de "Procuror" de urgenţă la spital, unde l-a operat Sorin Oprescu

"După un meci la Oneşti, a început să-mi fie foarte rău. A doua zi aveam refacere şi după două ture de stadion îmi venea să cad din picioare. Cornel Dinu, antrenorul nostru, m-a văzut şi m-a întrebat ce e cu mine. „Gică eşti galben! Hai repede la spital", a spus Mihali pentru Adevărul.

Fostul fundaş al naţionalei povesteşte cît de gravă era starea sa de sănătate la acel moment:

"Cornel Dinu abia după ce m-am refăcut, mi-a spus dialogul dintre ei. Doctorul Oprescu se mira de ce am stat atît de mult în starea aceea. „Poţi să-i faci parastasul!", i-a spus. Aveam hemoglobina 6, iar minimum era 13 grame la 100 de mililitri. Aveam „scaun cu sînge", de fapt aveam o afecţiune gravă a colonului... M-a operat de urgenţă. Mister a stat lîngă mine toată noaptea. Am mai jucat după aceea doi-trei ani şi gata. Cornel Dinu mi-a salvat viaţa!".

Ultima oară, Gică Mihali a fost secundul lui Ion Marin la Al Etiffaq.

7 sezoane a jucat Mihali pentru Dinamo, unde a cîştigat 2 titluri şi 2 cupe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.