Liga 1

New Dinamo umileşte Steaua în Ghencea! "Cîinii" mici au bătut cu 5-2

Puștii de 10 ani au repurtat ieri primul succes în derby-urile sezonului chiar în cartierul Ghencea. Au dat de pămînt cu adversarul direct, 5-2, iar dinamoviștii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare

Articol de Eduard Apostol, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Puştii de 10 ani au repurtat ieri primul succes în derby-urile sezonului chiar în cartierul Ghencea. Au dat de pămînt cu adversarul direct, 5-2, iar dinamoviştii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare


Prima rundă a eternului Derby de România. Deja. "Căţeii", grupa 2001, conduşi de Eduard Marin, s-au distrat în partida contra Stelei, dominînd întîlnirea din primul şi pînă în ultimul minut şi administrînd rivalilor un umilitor 5-2 în cartierul Ghencea. Noul Torje, Andrei Mirică, are doar 10 ani şi a fost omul meciului, cu un gol superb şi o pasă "a la Xavi" pentru Manole, autor al unei "duble". Driblingurile şi determinarea arătate de piticul dinamovist îl asemuiesc cu actualul jucător al lui Udinese.

Dinamo are fundaşi!
Chiar dacă vor mai aştepta cel puţin 8 ani pînă să facă pasul spre prima echipă, fundaşii Marin şi Giafer au arătat o precizie în pase şi deposedări mai ceva ca Moţi şi Grigore. "Pe puştii de acum o să ne bazăm în viitorul apropiat, pentru că nu mai sînt banii de altădată să cumpărăm scump de la alte grupări", spun şefii clubului. Căpitanul primei formaţii a roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a trimis de la Săftica un mesaj de felicitare tinerilor învingători: "Succesul vostru ne face să ne simţim mai puternici, bravo, să creşteţi mari! Vă aşteptăm la stadion, săptămîna viitoare, să facem cunoştinţă şi să schimbăm cîteva pase".

"Sîntem mîndri de micii noştri "cîini roşii" şi sperăm să le oferim în schimb victoria la Ploieşti. Viitorul lui Dinamo sună bine"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Migraţie la rivali!
Rezultatul de ieri nu miră foarte mult, întrucît în ultima perioadă mai mulţi fotbalişti talentaţi ai Stelei au ales să vină la Dinamo! "Sînt destul de mulţi cei care în primăvară sau în 2010 îşi făceau junioratul în Ghencea şi-au ales să vină să facă fotbal la Dinamo. Sînt condiţii mai bune, copiii de la Steaua nu prea mai au unde să se antreneze", susţin oficialii din Ştefan cel Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.