Liga 1

Ionuţ Badea, după 1-0 cu Ceahlăul: "Am cîştigat cu un joc mai puţin spectaculos impotriva unei echipe interesante"

Ionuţ Badea, un tehnician tinar si pasionat

Articol de Augustin Roman  —  sâmbătă, 24 septembrie 2011

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, s-a declarat mulţumit pentru victoria cu 1-0 a echipei sale în faţa Ceahlăului.

"A fost o partidă dificilă, în care am suferit în mai multe momente, sînt foarte bucuros pentru acest rezultat. Au fost momente cînd echipa a jucat foarte frumos, dar nu a cîştigat. Astăzi am făcut-o cu un joc mai puţin spectaculos. Am întîlnit o echipă foarte interesanta, este importantă victoria de azi", a declarat dupa meci Ionut Badea.

Referindu-se la faza in care Machado a fost eliminat pe final, acesta a adaugat: "Nu mi s-a părut de cartonaş roşu faza eliminării lui Machado, aşa a decis arbitrul. Probabil va stîrni destule discuţii după ce vom revedea faza".  "Am pierdut cu Steaua şi am făcut două egaluri, dintre care într-un meci am primit golul egalizator în prelungiri", a spus Ionuţ Badea la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Prezent in studioul emisiunii moderate de Horia Ivanovici, Mihai Stoichita a laudat la rindul sau prestatia Ceahlaului: "Eu i-am vazut si la partida de la Ploiesti. Ceahlaul joaca fotbal, sa recunoastem! Acest lucru este foarte important. Si in seara aceasta a facut un meci bun, dar victoria Clujului este, totusi, meritata".

Daca prima repriza a apartinut gazdelor, nemtenii au dominat partea secunda, ratind pe final prin Cazan o mare ocazie de a egala, cind fundasul Ceahlaului a reluat din 6 metri, nemarcat, putin peste poarta, dupa un corner executat de Constantinescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.